Alpina en Cortina, de fietsmerken voor kids !

Alpina is hét kinderfietsmerk voor kids in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. In de grote collectie kan elke jongen en elk meisjes zijn/haar droomfiets vinden. Alpina fietsen zijn hip, kleurrijk en voorzien van de mooiste details.Cortina is het fietsmerk voor de oudere kinderen vanaf 9 jaar. De fietsen zijn “volwassen”, ze zijn compleet met versnellingen en modieus. Neem gauw een kijkje in de collectie!

ALPINA BRAVE

De Alpina Brave is een stoere fiets met een vet design. Een fiets voor echte ontdekkers. De frames zijn gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht. Dankzij de kunststof spatborden en het kettingscherm krijgen de fietsen een extra sportieve look. De kleuren van de Alpina Brave zijn basic met opvallende accenten in de prints.

BEKIJK HIER DE ALPINA KINDERFIETSEN

ALPINA GIRLPOWER

De naam zegt het al: de Alpina Girlpower is een fiets voor actieve meiden die weten wat ze willen. Frisse kleuren in combinatie met sporty prints, speciaal gemaakt voor de stoerdere meiden. De Alpina Girlpower heeft een net wat sportievere zithouding en een lage instap.

BEKIJK HIER DE ALPINA KINDERFIETSEN

ALPINA TRIAL

De Alpina Trial heeft de echte mountainbike­look met stoere bar ends. Een echte jongensfiets die is gemaakt voor het avontuur. Met de Trial wordt het eenvoudig om een heuvel af te crossen.

BEKIJK HIER DE ALPINA KINDERFIETSEN

ALPINA CLUBB

De Alpina Clubb is een echte meidenfiets met vrolijke prints en hippe kleuren, geïnspireerd op de nieuwste fashiontrends. De fietsen hebben een handige achterdrager, maar ook een voordrager waar je een leuke mand of krat op kunt bevestigen. Zie je dochter shinen op haar nieuwe fiets!
BEKIJK HIER DE ALPINA KINDERFIETSEN

ALPINA  CARGO

Lekker veel spullen meenemen op de fiets? De Alpina Cargo fietsen zijn er voor gemaakt! Stevige transportfietsen, maar dan wel een maatje kleiner dan die van papa en mama. Op het voorrek kun je een leuk krat of mand plaatsen; perfect om je schooltas, sportspullen of speelgoed in mee te nemen.

BEKIJK HIER DE ALPINA KINDERFIETSEN

ALPINA MOOD

Is jouw dochter een kleine fashionista? De Alpina Mood is een splinternieuw model voor modebewuste meiden. Samen met haar BFF’s voor het eerst een terrasje pakken in de stad, gezellig!

BEKIJK HIER DE ALPINA KINDERFIETSEN

ALPINA COMET

Kriskras in de stad, door het park, naar de skatebaan! Met de Alpina Comet begint iedere dag met een nieuw avontuur. Deze crossers – geïnspireerd op de BMX – zijn perfect op straat en offroad te gebruiken. De stoere banden met grof profiel geven altijd de juiste grip.

BEKIJK HIER DE ALPINA KINDERFIETSEN

ALPINA RIDER LOOPFIETS

Een Alpina Rider loopfiets is de perfecte opstap naar een echte fiets. Je kind oefent met balans houden, maar moet zich ondertussen ook vooruit bewegen en sturen. Daarnaast leert je kind het inschatten van afstand, snelheid en -ook heel belangrijk- remmen.

BEKIJK HIER DE ALPINA KINDERFIETSEN

ALPINA YABBER

Naast de looks draait het bij de Alpina Yabber om performance! Deze sportieve bike is overal voor in: crossen door het bos, fietsen over straat en scheuren door het park.

BEKIJK HIER DE ALPINA KINDERFIETSEN

ALPINA OCEAN

Het hele jaar fietsen met een zomers gevoel? Dat kan met de Alpina Ocean. De hippe meisjeskleuren en leuke gekleurde velgen en banden geven dit beachcruisermodel het ultieme strandgevoel. In het voormandje kan je dochter haar speelgoed of schoolspullen handig meenemen.

BEKIJK HIER DE ALPINA KINDERFIETSEN