Door weer en wind naar school, uw werk of gewoon naar de supermarkt, ons advies is dan om te kiezen voor een stadsfiets. Vaak zijn dit onderhoudsvriendelijke en degelijke fietsen voor de dagelijkse afstanden van 10 tot maximaal 20 kilometer, die tegen een stootje kunnen en waarop u voldoende bagage mee kunt nemen. In onze showroom treft u vele trendy, stoere, chique en praktische modellen, met of zonder verende voorvork en zadelpen, tevens variërend in veel verschillende bekende merken en prijsklassen. Onze stadsfietsen herkent u over het algemeen aan de gesloten kettingkast, dit in combinatie met 3, 7 of 8 versnellingen, in de showroom treft u ook nog steeds no-nonsens uitvoeringen met een ouderwetse terugtraprem, genoemde types zijn uiteraard allemaal bij ons verkrijgbaar.

Fietsen is gezond, goedkoop en in de stad ben je vaak sneller met de fiets dan met de auto. Ook in onze vrije tijd gebruiken we de fiets steeds vaker met vrienden of alleen. Het is een mooie vrijetijdsbesteding, je bent in de buitenlucht en kunt volop genieten van de natuur. Kortom fietsen is gezond en goedkoop!

Stadsfietsen

Dit zijn basic fietsen, degelijk, comfortabel en verkrijgbaar in lifestyle, trendy designs of traditionele modellen. Vaak ook compleet te maken met leuke fietstassen of manden.

Toerfietsen
Dit is  is een compleet uitgeruste fiets,meestal met 7 of 8 versnellingen en gesloten kettingkast.verder is deze fiets meestal voorzien van een verende voorvork en verende zadelpen en verstelbare stuurpen. De sportieve fiets is praktisch en voor veel doeleinden geschikt!

direct naar onze fietsen