Een nieuwe fiets daar ben je trots en zuinig op en je wilt er lang plezier van hebben.

Daarom is het verstandig om je nieuwe aanwinst te verzekeren.Dit kan tegen diefstal en tegen diefstal met casco,waarbij ook schade meeverzekerd is.

Wij werken samen  met een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland te weten ENRA verzekeringen bv.

ENRA verzekeringen bv, marktleider in fietsverzekeringen in Nederland, heeft als eerste verzekeraar vanaf 29 maart 2013 de casco fietsverzekering (inclusief diefstal) uitgebreid met een 24 uurs pech hulpservice. Ongeacht de prijs van de fiets en ongeacht de woonplaats van de verzekerde. En de pech hulpservice is geldig gedurende de gehele looptijd van de verzekering.

Alle nieuwe cascoverzekeringen (inclusief diefstal) zijn standaard en gratis voorzien van een 24 uur pech hulpservice. Klanten die zo’n verzekering afsluiten, krijgen met hun polisblad een speciaal pech hulp pasje toegestuurd.

Op dit pasje staat een alarmnummer. Dit kan men bellen (7 dagen per week, 24 uur per dag) op het moment dat men te maken krijgt met pech onderweg. De pech hulp wordt uitgevoerd door de VHD Alarmcentrale. Deze organisatie verzorgt ook al jaren, naar tevredenheid, de pech hulp op de E-bike verzekering van ENRA.

Met deze uitbreiding, standaard op alle cascoverzekeringen (inclusief diefstal) van ENRA, hoeft een klant elders geen aparte pech hulp dekking meer af te sluiten.

Alles in 1 keer goed geregeld en verzekerd van fietsplezier!

Als tussenpersoon verzorgen wij voor u niet alleen de aanmelding bij deze maatschappij, maar ook de wijzigingen van de polis en de schadeafhandeling.